Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2021

Ratsastusseura Primus ry:n tehtävänä on tarjota sen lähes 400 jäsenelle aktiivista ja kehittävää ratsastukseen linkittyvää toimintaa ja tarjota mahdollisuuksia jäsenten yhdessä oloon sekä oppimiseen erilaisissa ratsastukseen liittyvissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäsenmaksun jäseniltään. toiminnassa huomioidaan sekä seuran seniori- että juniorijäsenet.

Toimintavuonna 2021 seura huomioi koronasta aiheutuvat rajoitukset ja mukauttaa toimintaa niiden ehdoilla. Seuratoiminnassa keskitymme erityisesti virtuaalisten tapahtumien järjestämiseen sekä tapahtumiin ja tilaisuuksiin, jotka ovat turvallisia järjestää.

• Ratsastuslajikokeilut
  • Oheisliikuntakokeilut
  • Junioritoiminnan tukeminen ja kehittäminen
  • Ratsastukseen linkittyvien koulutusten järjestäminen
  • Laadukkaiden seuratuotteiden tarjoaminen
  • Helsinki International Horse Shown–lipputarjouksien organisointi
  • Seuran tunnettuuden lisääminen ja jäsenmäärän aktiivinen kasvattaminen
  • Vaikuttaminen ja edunvalvonta
  • Jäsenten kilpailu- ja koulutustoiminnan tukeminen
  • Kevät- ja syyskokousten järjestäminen

• Vuoden 2021 aikana on tarkoitus jatkaa ja kehittää yhteistyötä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tärkeimpiä yhteistyötahoja ovat mm. Primus Talli, Suomen Ratsastajainliitto (SRL), SRL Etelä-Suomen aluejaos (ESRA), Scanhorse, muut ratsastusseurat.

Seuratoiminnan kehittämistä varten tehtävä seurakysely toteutetaan joka toinen vuosi, joten vuonna 2021 seurakyselyä ei tehdä.

TALOUSARVIO 2021