Blogit ja linkit

Primuslaisten blogeja:

Monet Primuslaiset ratsastajat - ja jotkut hevosetkin -kirjoittavat blogia oivalluksistaan, mietteistään ja kokemuksistaan

Riitta on utelias ja kyltymätön ratsastuksen harrastaja, jolle ratsastusmatkat ovat lajin suola ja sokeri. Blogissaan Riitta kirjoittaa kaikesta kokemastaan: ratsastusmatkoista, harjoittelusta ja huippuosaajien klinikoista.

http://riittareissaa.blogspot.fi/


Primuslainen, joka yrittää tulla paremmaksi ratsastajaksi ratsastuskouluissa, mutta huomaa usein kehittyneensä vain ihmisenä, jos sitäkään.

https://uraratsastus.com/

Sanna S on pitänyt ratsatuspäiväkirjaa aina: ensin ruutuvihossa ja nyt blogina. Blogin hän avasi meidän muidenkin iloksi jo vuonna 2009.

http://hapipapinet.blogspot.fi/


Primus-seuran omalle blogisivustolle on kirjoitettu jo vuosia ja kirjoitukset muodostavat samalla arvokkaan ja hauskan osan ratsastusseuran historiaa:

http://primusseura.wordpress.com/

Lähetä meille sähköpostia, jos haluat tulla mukaan bloggaamaan: ratsastusseura@primustalli.netPrimus- seura netissä:

Seuran Facebook-sivut ovat seuran virallinen ja ajankohtaisin tiedoskanava. Käy tykkäämässä sivuja niin tiedät, mitä seurassa tapahtuu.

Primusseuran kirppis Facebookissa, jossa ratsastustarvikkeet vaihtavat omistajaa.

Myy, vaihda, osta ratsastustunteja ja kursseja seuran ylläpitämässä Facebook ryhmässä : Ratsastusseura Primuksen tuntimarkkinat

Talleja:

Primus Talli on Primusseuran kotitalli

Cypis Talli on seuran toinen kotitalli

Suomen ratsastajainliitto:

SRL, Suomen Ratsastajainliitto on Suomen ratsastusurheilun keskusjärjestö

ESRA - Etelä-Suomen Ratsastusjaosto

KIPA - Kisapalvelu

Equipe Online - Kisatuloksia

Top Dressage Finland - kouluratsastuksen huippu-urheilua

Vakuutukset:

LähiTapiolan urheiluvakuutus - SRL:n jäsenetu

LähiTapiolan lisävakuutus - SRL:n vapaaehtoinen laajennettu vakuutusturva

Muuta:

Hevoseni.fi - Kattavasti tietoa hevosten hoidosta. Sivut on toteutettu yhteistyönä, jossa mukana ovat Hippolis - Hevosalan osaamiskeskus, Suomen Hippos, Suomen Ratsastajainliitto, Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ja Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto.

Hevostietokeskuksen Tietoportti - Yli 350 sivua hevostietoa: terveys, hoito, ruokinta, hevoskasvatus, talliympäristö ja valmennus.