Primus Challenge valmennusohjelmasta lisäpotkua harrastukseesi

Jo useat kymmenet primuslaiset ovat kohentaneet sekä ratsastustaitojaan että kuntoaan PC-valmennuksessa – tulokset ovat olleet huimia!

Primus Challengen perimmäisenä tarkoituksena on kehittyä ratsastajana. Tähän tarvitaan monipuolista oheisliikuntaa, mutta myös ratsastusta, määrätietoisuutta ja mielenhallintaa. Primus Challenge ratsastusvalmennuksessa päävastuu ratsastuksessa kehittymisellä on ratsastajalla itsellään ja hän toimii aktiivisesti oman ratsastuksensa arvioijana ja tavoitteiden asettajana.

Valmentajan tehtävä on omalla ammattitaidollaan opastaa ratsastajia löytämään oikeat fokusalueet ja tavoitteet sekä oikeanlaiset harjoitteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Primus Challenge ratsastusvalmennus on jatkuvaa dialogia ratsastajan ja valmentajan välillä luonnollisesti hevosta kunnioittaen ja kuunnellen.

Primus Challenge -valmennusohjelmassa saat ratsastusharrastuksellesi rungon, syvävalmennusta sekä vinkkejä ja konkreettista apua ratsastusta tukeviin oheisharjoitteisiin ja niiden toteuttamiseen. Primus Challenge valmennusohjelma on sinulle, joka haluat kokeilla ratsastusta tavoitteellisessa valmennuksessa ja sitoutua ottamaan harrastuksestasi irti kaiken. Tavoitteesi voi olla joko ratsastustaitojesi parantaminen harrastuspohjalta, rohkeuden lisääminen tai kehittyminen ratsastajana kilpailukentillä. Primus Challenge sopii kaikentasoisille ratsastajille Helppo C:stä alkaen.

Primus Challenge on ollut tauolla vuonna 2021.