Jäsenedut

Ratsastusseura Primuksen jäsenenä saat SRL:n jäsenetujen lisäksi myös muita huikeita etuja , jotka ovat räätälöity vain Ratsastusseura Primuksen jäsenille.

Ratsastusseura Primuksen jäsenedut:

• HIHS-liput vähintään 40%:n alennuksella, kun tilaat liput seuran kautta.
  • Tiko by Nina. Hiusten käsittelyn yhteydessä saat kulmien värjäyksen veloituksetta ( arvo 17€ ) sekä -10% alennuksen kaikista hiustenhoito- ja muotoilutuotteista. Edun saat näyttämällä SRL:n jäsenkorttia ja ajanvarauksen yhteydessä mainitsemalla kulmien värjäyksestä.
  • Hieroja Anu Hakalan hierontahinnoista -10% ja ensimmäinen tutustumiskäynti vain 25€ ( 45 min). Edun saat näyttämällä SRL:n jäsenkorttia.
  • Upeat hevosaiheiset Akoyan korut -15%
  • Suunnon urheilukellot -25%

Suomen Ratsastajainliiton jäsenedut:

Ratsastusseura Primuksen täysjäsenyys sisältää myös SRL:n jäsenyyden, jolloin jäsenetuihin kuuluvat mm. kattava tapaturmavakuutus, jäsenkortti sekä seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä Hippos-lehti.

SRL:lla on myös useita yhteistyökumppaneita, joiden tarjoamista eduista voit lukea lisää SRL:n omilta sivuilta.

SRL:n yhteistyökumppaneina ovat mm. LähiTapiola, Tallink Silja, Scandic Hotels, Horze, St1, Hevoshullu -lehti, Unikulma, Hevosurheilu-lehti, Tampereen Hevoset-messut, Back on Track, Penny & Friends ja Oral-hammaslääkärit. Lisäksi SRL:n jäsenien on mahdollista saada lakineuvontaa.

SRL laskuttaa samalla laskulla sekä Ratsastusseura Primuksen että SRL:n jäsenmaksut, jotka ovat voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan.