Hallitus

Seuran asioita hoitaa hallitus, joka valitaan syyskokouksessa. Hallituksessa on mukana seuratoiminnasta innostuneita ihmisiä, joiden osaamista ja kiinnostusta on pyritty hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla. Hallitus kokoontuu noin kuuden viikon välein mutta seuran asioita edistetään ahkerasti myös hallituksen omassa Facebook-ryhmässä. Ratsastusseuran hallitus tekee päätökset seuran hallinnosta, raha-asioista sekä toimintalinjoista.

Jos sinulla on kysymyksiä seuran toiminnasta tai haluat esittää toivomuksia , lähetä meille sähköpostia ratsastusseura@primustalli.fi

Hallituksen jäsenet vuonna 2019:

Sanna Kaisla, puheenjohtaja

sanna.kaisla (a) pp2.inet.fi, p. 050- 4238344

Sanna palasi ratsastuksen pariin uudelleen

aikuisiällä vuonna 2010. Primus Tallille matka suuntautui 2011 ja muutaman kokeilutunnin jälkeen hän jäi vakiratsastajaksi.

Seuran toimintaan Sanna tuli mukaan 2015 ja edeltäjän
houkuttelemana hän otti jäsensihteerin tehtävät, jota hoiti yhteensä neljä vuotta.

Kun vuoden 2019 alusta hallituksessa kierrätetään
tehtäviä, Sanna ottaa vastuulleen kokonaisvaltaisen tehtävän hallituksen puheenjohtajan roolissa.

nina_ja_ibi.jpg

Sanna ja Fauna


Lilli Virtanen, jäsensihteeri

lil.virtanen@suomi24.fi, p. 040-7466164

Muistan nähneeni itsestäni kuvan, jossa muutaman vuoden ikäisenä olen siskon ratsastuskypärä päässä ruskean keinuhevoseni selässä, joten heppahulluus iskeny jo ennen varsinaisia muistikuviani. Ratsastuskouluun tunnille sain luvan mennä kuitenkin vasta 14 vuotiaana. Lukioaikaan ystävän kautta löytyi myös muutamat vuokrahepat, joilla pääosin maastoiltiin. Muutama pakollinen ratsastustauko oli pidettävä kolmen lapsen syntymän myötä. Paluu satulaa oli kuitenki aina helppo vuokrahevosen myötä ja melko nopeasti. Kiireisimpään perheaikaan jäi vuokrahevonen pois viikkoaikataulusta, mutta kerran viikkoon oli oltava vakiotunti ratsastuskoulussa ja perhe oppikin nopeasti miten pidetään äiti hyvällä tuulella. Nyt lapset ovat jo teini-ikäisiä sekä nuoria aikuisia ja perhe kasvanut kahdella vehnäterrierillä.

Primuksella olen ratsastanut vuodesta 2010 ja heppahulluus tuntuu vain syventyvän ja halu oppia kasvavan. Kaksi vakkarituntia onkin ollut jo jonkun vuoden kuvioissa. Tämän lisäksi lisätunteja, kursseja, ratsastusleirejä ja myös vuokrahevoskuvion herättelyä. Ja vanhimmasta tyttärestä olen saanut oikein mukavan ratsastusleirikaverin. Seitsemässä vuodessa olen tutustunut moniin Primuslaisiin ja on solmittu hyviä ystävyyssuhteita.

Lilli ja Foordi


Piia Ahtee, kilpailuvastaava

Piia on vajaa nelikymppinen pitkän linjan hevosihminen,
kolmen lapsen osa-aikayksinhuoltajaäiti Keravalta, siviiliammatiltaan kirkon
viestinnän toimija. Hevoset ovat olleet hänen elämässään käytännössä aina mukana
tavalla tai toisella. Poniratsastajana hän oli vannoutunut esteratsastaja, mutta
iän, lasten saannin ja muutaman hiukan pahemman onnettomuuden jälkeen lajiksi
valikoitui kouluratsastus.

Piia on kouluttautunut IV-tason kouluratsastustuomariksi
(oikeus arvostella ja olla puheenjohtajatuomarina helpoissa luokissa kaikilla asoilla), 1-tason ratsastusvalmentajaksi sekä esteratsastuksen ratamestariksi ja estetuomariksi – joskaan estepuolella pätevyydet eivät tällä hetkellä ole voimassa. Hän toimii välillä Primuksella sijaisopena, joten siinäkin roolissa olet saattanut Piian nähdä, lisäksi hän valmentaa Keravalla muutamaa harrasteratsukkoa.
Piia on mukana HIHS:n kouluratsastustiimissä ja toimii vuoden 2019 kouluratsastuksen SM-kilpailujen kilpailunjohtajana.


Piia ja Boris


Emma Niemeläinen, rahastonhoitaja

rahastonhoitajaprimus@gmail.com

Emma on harrastanut ratsastusta 9-vuotiaasta lähtien. Vuosien varrella on tullut käytyä niin ratsastuskoulussa, hoidettua kaikenkarvaisia hoito- ja vuokrahevosia ja
ylläpitohevonenkin oli joitain vuosia. Primus tallille hän päätyi vuonna 2011, jolloin alkoi tavoitteellinen ratsastus ja itsensä kehittäminen hevosten parissa. Primus challengessa hän on ollut mukana vuosina 2013 ja 2019. Hän on
ollut monenlaisissa yhdistyskuvioissa aiemminkin mukana, ja muutaman vuoden tauon jälkeen tuntui taas, että on sopiva hetki antaa aikaansa yleishyödylliseen toimintaan hyvässä ja aktiivisessa porukassa! Hallituksessa Emmalla on vastuulla rahastonhoitajan tehtävät.


Emma ja Kin


Jaana Nevalainen, seuratuotteet ja oheisliikunta

oheisliikuntaprimus@gmail.com

Jaana on ollut heppatyttö jo pienestä pitäen. Häntä ei voinut jättää yksin kotipihalle leikkimään, sillä läheinen talli houkutteli liikaa. Pienen karkulaisen tavoitti usein istumasta kentän laidalta – tuntia seuraamassa tietysti. Nuoruusvuodet vierähtivät päivittäin tallilla.

Nykyään Jaana ratsastaa Primuksella kaksi kertaa viikossa.

Jaana ja Selma


Nina Timonen, Primus Challenge

timonen.nina (a) kolumbus.fi

Nina on harrastanut ratsastusta aktiivisesti yli 30 vuotta. Seuran järjestämän Primus Challenge -toiminnan myötä yhteistyöhön hevosen kanssa löytyi uudenlaista tavoitteellisuutta.

Nina kehittää Primus Challenge -toimintaa yhteistyössä Primus Tallin kanssa.

Nina ja Trille


Tiina Koskinen, tiedotus

Tiina on harrastanut ratsastusta aikuisiällä 15 vuotta ja Primus tallille hän tuli heti, kun talli avasi ovensa nykyisellä paikallaan. Osallistuttuaan seuran järjestämään Primus Challengeen hän löysi ratsastuksesta "uuden vaihteen" ja alkoi myös tavoitteellisesti lisäämään viikko-ohjelmaansa ratsastuksen lisäksi myös muuta oheisliikuntaa.

Hallituksessa Tiinan vastuulla on tiedottaminen sekä seuran Facebook että web-sivujen päivitys.

Tiina ja Boris


Natacha Silen, junioritoiminta

Muistan vieläkin sen kun olin ensimmäistä kertaa elämässäni hevosen selässä. Ikää oli ehkä 4 tai 5 ja minut laitettiin tallin pihalla Belgiassa hevosen selkään pienelle kierrokselle tallipihan ympäri. Se oli menoa sen jälkeen ja paluuta ei ole ollut. Alkeiskurssini aloitin sentään vähän vanhempana Tapiolan ratsastuskoulussa poneilla ja hevoskärpäsen purema vain paheni. Taukoa tuli kuitenkin pidettyä perinteisesti 20-kymppisenä erinäisistä syistä johtuen. Paluu hevosen selkään kuitenkin alkoi pitkän tauon jälkeen viattomalla irtomaastotunnilla ja siitä tulikin sitten varattua 1 viikkotuntia.

Primuksella aloitin vajaa 5 vuotta sitten ja pikkurillin kun luovutin niin nyt minulla on 3 viikkotuntia. Kaksi kertaa viikossa on koulua ja kerran viikossa hyppään estetunneilla. Kärpäsen purema on myös osunut tyttäreeni ja tästä meille onkin tullut mukava yhteinen harrastus. Tämä on siitä mukava harrastus, että tässä tutustuu paljon erilaisiin ihmisiin ja meitä kaikkia yhdistää yhteinen rakkaus ja intohimo näihin nelijalkaisiin ystäviimme.

Hallituksen uutena jäsenenä liityn junioritiimiin ja yhdessä pyrimme ideoimaan junioreille kaikkea mielenkiintoista.Natacha ja Ekku


Anu Surakka, koulutus ja oheisliikunta

Anu aloitti hevosharrastuksen lapsena naapurin ravihevosia hoitamalla. Raviurheilu täyttikin hänen nuoruusvuosien vapaa-ajan, ja lukion jälkeen otettu välivuosi venyi neljäksi vuodeksi Italiassa ravihevosten hoitajana. Kolmekymppisenä Anu alkoi siirtyä vähitellen ratsastusharrastuksen pariin. Primus Tallilla Anu on ratsastanut puolitoista vuotta, tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa. Ratsastuksessa Anua kiehtoo jatkuva mahdollisuus kokeilla ja oppia uutta sekä teoriassa että käytännössä. Anu suuntaa usein lomillaan erilaisille ratsastusmatkoille ja vuosien aikana monenlaiset kouluratsastus- ja vaelluskohteet ovat tulleet tutuiksi sekä Suomessa että ulkomailla Mongoliaa ja Argentiinaa myöten.

Hallituksen jäsenenä Anu pyrkii auttamaan seuran toiminnassa monipuolisesti ja häneltä voi aina tulla kysymään ratsastusmatkavinkkejä.

Anu ja Foordi


Annika Autio, kirjanpitäjä

Annikan hevosrakkaus on alkanut jo alle kouluikäisenä. Hyvinkin hevosintensiivisten juniorivuosien jälkeen harrastukseen tuli tauko opintojen myötä, mutta satulaan Annika palasi vuonna 2009. Pian sen jälkeen Annika löysi tiensä Primus Tallille, jossa hän ihastui tekemisen laatuun. Viime vuodet ovat kuluneet vaihdellen ratsastuskoulun tunneilla sekä vuokrahevosen kanssa. Sydän sykkii edelleen esteratsastukselle, vaikkakin pääkoppa antaa äänensä kouluratsastukselle. Annika palasi takaisin hallitukseen parin vuoden tauon jälkeen ja huolehtii nyt kirjanpidosta.


Annika ja Jardinero