Primus-seuran järjestämiä liikuntatapahtumia:

KEHONHALLINNAN PIENRYHMÄT SYKSYLLÄ 2017

Harjoittelun tavoitteena on kehittää seuraavia ratsastajalle hyödyllisiä taitoja pilateksen ja joogan menetelmiä soveltaen:
  • Lantion liikkeen hallinta
  • Keskivartalon tukilihasten voima ja kestävyys
  • Ryhti
            • Liikkuvuus
            • Hengityksen yhdistäminen harjoitteluun
            • Keskittyminen
            • Rentous

Primuslaisia maanantain treeniryhmässä

CROSSTRAININGIA ESPORT ARENALLA SYKSYLLÄ 2017

CrossTraining -tunti sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, jonka avulla pyritään kehittämään suorituskykyä muun muassa kestävyys-, voima-, liikkuvuus-, räjähtävyys- ja tasapaino-/koordinaatioharjoitusten avulla. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja sykettä kohottavia liikkeitä sekä omalla kehonpainolla että erilaisia välineitä käyttäen.

Primuslaisia kiertämässä Kuusisaarta

SUPPAILUA ELOKUUSSA 2017

SUP-lautailu on erittäin hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto vesillä. SUP-laudalla liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. SUPilla voit retkeillä, joogata ja ihan vain nauttia veden äärellä liikumisesta. Suppailu on loistava keskivartalotreeni ja laudalla liikkuessa tasapaino kehittyy huomattavasti.

Primuslaisia juoksutreeneissä

JUOKSUKOULU OTANIEMEN KENTÄLLÄ TOUKOKUUSSA 2017

Juokseminen on yksinkertainen mutta nopea ja tehokas tapa kuntoilla ja vaalia terveyttään. Juoksu sopii lajiksi useimmille eikä lenkille lähtemiseen tarvita juuri muuta kuin kunnolliset juoksukengät. Kestävyyskunto kohenee alussa todella huimaa vauhtia, ja huomaat pian, että juokseminen virkistää myös mieltä.

Primuslaisia Airyogaamassa

AIRYOGAA LOKAKUUSSA 2016

AirYogassa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta.

Primuslaisia PT Kimmon ohjauksessa.

OHJATTUA LIIKUNTAA SYKSYLLÄ 2016

Primusseuralle räätälöity harjoittelu yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Personal trainer Kimmo Kourunen varmistaa oikeat liikesuoritukset ja antaa liikkeelle vaihtoehtoja harrastajan tasosta ja kunnosta riippuen sekä valmentaa kaikkia tunnilla harjoittelevia yksilöllisesti.

Primuslaisia Salmisaaren kiipeilykeskuksessa

SEINÄKIIPEILYÄ HELMIKUUSSA 2016

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji, jota voivat harrastaa niin aikuiset kuin lapsetkin. Seinäkiipeilyä harrastetaan yleensä kiipeilyhallissa, jossa on kymmeniä tai jopa satoja eritasoisia reittejä. Kiipeilyharrastuksessa pääset parhaiten alkuun osallistumalla yhden illan kestävälle alkeiskurssille, jolla opitaan kiipeilyn perusteet ja kiipeilyn turvallisuuteen liittyvät tekijät. Kurssilla opitut taidot ovat kiipeilijällä tallessa vuosia ja turvallisen ensiaskeleen ottaminen on tärkeintä.