Primus-seuran järjestämiä liikuntatapahtumia

EQUESTRAIN LUENTO, VINKKEJÄ OHEISHARJOITTELUUN 2022

LIHASKUNTO- JA KEHONHUOLTOTUNTI OHJATTU LIVE STREAM 2021

Kaikille jäsenille suunnattu kahden ohjattu kerran live stream ja kirjalliset ohjeistukset tunneista sekä tallenteiden käyttöoikeus 1 kuukauden ajan.

HOTJOOGATUNTI 2021

Hot Jooga harjoitus tapahtuu noin 40-asteisessa lämpötilassa. Kun liikkeiden synnyttämä kehon lämpötila säilytetään, lihakset pysyvät notkeampina ja sietävät paremmin joogan hitaita, pitkiä venytyksiä. Hien nostattava huonelämpö myös kiihdyttää aineenvaihduntaa.

KEHONHALLINTAA JA PILATES-TYYPPISTA HARJOITTELUA PIENRYHMISSÄ 2020

Harjoittelun tavoitteena on kehittää ratsastajalle hyödyllisiä taitoja pilateksen ja joogan menetelmiä soveltaen: lantion liikkeen hallinta, keskivartalon hallinta, ryhti ja liikkuvuus

HOTJOOGA KOKEILUTUNTI 2019

Hot Jooga harjoitus tapahtuu noin 40-asteisessa lämpötilassa. Kun liikkeiden synnyttämä kehon lämpötila säilytetään, lihakset pysyvät notkeampina ja sietävät paremmin joogan hitaita, pitkiä venytyksiä. Hien nostattava huonelämpö myös kiihdyttää aineenvaihduntaa.

PARKOUR KOKEILUTUNTI JUNNUILLE 2018

Parkourissa kehitetään liikkumiseen tarvittavia perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta ja tilan hahmotusta. Siina tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään ja hypitään erilaisille pinnoille.

KEHONHALLINNAN PIENRYMÄT 2018

Kehonhallintaryhmässä treenataan tasapainoa, ketteryyttä, nopeutta ja koordinaatiota. Kaikki hyödyllisiä liikunnan osa-alueita myös ratsastaessa.

KEHONHALLINNAN PIENRYHMÄT SYKSYLLÄ 2017

Harjoittelun tavoitteena on kehittää seuraavia ratsastajalle hyödyllisiä taitoja pilateksen ja joogan menetelmiä soveltaen: lantion liikkeen hallinta, keskivartalon hallinta, ryhti ja liikkuvuus

CROSSTRAININGIA ESPORT ARENALLA SYKSYLLÄ 2017

CrossTraining -tunti sisältää monipuolista ja haastavaa harjoittelua, jonka avulla pyritään kehittämään suorituskykyä muun muassa kestävyys-, voima-, liikkuvuus-, räjähtävyys- ja tasapaino-/koordinaatioharjoitusten avulla. Tunneilla tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä ja sykettä kohottavia liikkeitä sekä omalla kehonpainolla että erilaisia välineitä käyttäen.

SUPPAILUA ELOKUUSSA 2017

SUP-lautailu on erittäin hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto vesillä. SUP-laudalla liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. SUPilla voit retkeillä, joogata ja ihan vain nauttia veden äärellä liikkumisesta. Suppailu on loistava keskivartalotreeni ja laudalla liikkuessa tasapaino kehittyy huomattavasti.

JUOKSUKOULU OTANIEMEN KENTÄLLÄ TOUKOKUUSSA 2017

Juokseminen on yksinkertainen mutta nopea ja tehokas tapa kuntoilla ja vaalia terveyttään. Juoksu sopii lajiksi useimmille eikä lenkille lähtemiseen tarvita juuri muuta kuin kunnolliset juoksukengät. Kestävyyskunto kohenee alussa todella huimaa vauhtia, ja huomaat pian, että juokseminen virkistää myös mieltä.