Merkkisuoritukset

Primus Talli järjestää merkkisuoritusmahdollisuuksia kilpailurataharjoitusten yhteydessä. Primus Talli ja Ratsastusseura Primus ry tukevat myös hevostaitojen kehittämistä mahdollistamalla ja tukemalla hoitokerhotoimintaa, jonka yhteydessä on mahdollista suoritttaa hevostaitomerkkejä.

Seura kannustaa jäseniänsä hevos- ja ratsastustaitojen kehittämiseen. Seura tekee merkkisuoritusilmoitukset SRL:lle. Merkeistä ja diplomeista ei peritä erillistä maksua jäseniltä. Merkit ja diplomit luovutetaan joulu/kevätjuhlan yhteydessä ja suoritukset julkistetaan seuran sivuilla.

Merkkisuoritustietoa http://www.ratsastus.fi/seuratoiminta/merkkisuoritukset

Hevostaitomerkit http://www.ratsastus.fi/seuratoiminta/merkkisuoritukset/hevostaitomerkit

Ratsastusmerkit http://www.ratsastus.fi/seuratoiminta/merkkisuoritukset/ratsastusmerkit

Kouluratsastuksen vakioradat http://www.ratsastus.fi/prime156/prime107.aspx

Esteratsastuksen vakioradat
http://www.ratsastus.fi/vakioratoja

Vanheneeko merkkisuoritus?

Vuonna 2003 ja sen jälkeen tehdyt ja SRL:on ilmoitetut merkkisuoritukset tallennetaan SRL:n jäsenrekisteriin, jos suorittaja on SRL:n jäsen.

Suoritusmerkintä tulee näkyviin seuraavan vuoden jäsenkorttiin. Jäsenkorttiin mahtuu korkeintaan 10 merkkisuoritusta. Merkkisuoritukset myös tilastoidaan. Suoritusmerkinnät säilytetään SRL:n jäsenrekisterissä viisi vuotta jäsenyyden päättymisen jälkeen. Merkkisuoritukset julkaistaan myös SRL:n internetsivuilla.

Mikäli sinulla on pöytäkirja tallessa merkkisuorituksestasi ja se puuttuu kortistasi ota yhteys sanna.kaisla@pp2.inet.fi. Voimme lisätä puuttuvan merkinnän jäsenrekisteriin suorituspöytäkirjan perusteella.

Lisäkysymykset merkkeihin liittyen:

Merkkisuoritusmahdollisuudet: ratsasta@primustalli.fi
Merkkisuoritusten rekisteröinti ja merkkien luovutus: sanna.kaisla@pp2.inet.fi

Suoritetut ratsastus- ja hoitomerkit:

Ratsastus- ja hoitomerkit 2016

Ratsastus- ja hoitomerkit 2015

Ratsastus- ja hoitomerkit 2014

Ratsastusmerkit 2013

Hevostaitomerkit 2013