Merkkisuoritukset

Primus Talli järjestää merkkisuoritusmahdollisuuksia kilpailurataharjoitusten yhteydessä. Primus Talli ja Ratsastusseura Primus ry tukevat myös hevostaitojen kehittämistä mahdollistamalla ja tukemalla hoitokerhotoimintaa, jonka yhteydessä on mahdollista suoritttaa hevostaitomerkkejä.

Seura kannustaa jäseniänsä hevos- ja ratsastustaitojen kehittämiseen. Seura tekee merkkisuoritusilmoitukset SRL:lle. Merkeistä ja diplomeista ei peritä erillistä maksua jäseniltä. Merkit ja diplomit luovutetaan joulu/kevätjuhlan yhteydessä.

Lisätietoa merkkisuorituksista löydät täältä.

Vanheneeko merkkisuoritus?

Vuonna 2003 ja sen jälkeen tehdyt ja SRL:on ilmoitetut merkkisuoritukset tallennetaan SRL:n jäsenrekisteriin, jos suorittaja on SRL:n jäsen.

Suoritusmerkintä tulee näkyviin seuraavan vuoden jäsenkorttiin. Jäsenkorttiin mahtuu korkeintaan 10 merkkisuoritusta. Merkkisuoritukset myös tilastoidaan. Suoritusmerkinnät säilytetään SRL:n jäsenrekisterissä viisi vuotta jäsenyyden päättymisen jälkeen. Merkkisuoritukset julkaistaan myös SRL:n internetsivuilla.

Lisäkysymykset merkkeihin liittyen:

Merkkisuoritusmahdollisuudet: ratsasta@primustalli.fi