Ennakkotietoa syksyn tapahtumista

04.07.2019

ENNAKKOTIETOA SYKSYN TAPAHTUMISTA.
Vaikka kesä on vielä parhaimmillaan, on aika jo kurkistaa syksyn suunnitelmiin.

Syksyn ensimmäinen seuratuote on tulossa myyntiin ihan pian. Lippis ! Lippalakit ovat myynnissä jo Primus Summer Dressage kisoissa. Loput lakit laitamme myyntiin heti ratsastuskauden alussa.

Elokuussa pyrimme järjestämään lajikokeilun laitepilatekseen. Elokuussa on tulossa myyntiin myös HIHS liput. Tiedotamme näistä heti enemmän, kun asiat varmistuvat.

14.9. klo 9:30-15 pidetään Ruskeasuon maneesissa KorK klinikka, jossa ruotsalainen olympiaratsastaja Patrik Kittel opastaa kouluratsukoita. Olemme varanneet tilaisuuteen lippuja. Vielä muutama lippu varattavissa, josta saa ryhmäalennuksen. Lisätietoa ja lipujen tilauslomake löytyy seuran sivuilta.

Syyskuussa on tarkoitus järjestää luento aiheesta Hevosen biomekaniikka. Tästä on tulossa lisätietoa lähempänä ajankohtaa kunhan aika ja paikka on sovittu.

Yleisön pyynnöstä varaamme vielä toisen tutustuminen Vermon ravikouluun. Tämä todennäköisesti syys-lokakuussa.

Ja loppuvuodesta, kun ulkona on pimeää, on aika pulahtaa altaaseen ja opetella uintitekniikka kuntoon.

Seuraa Facebookia ja seuran kotisivuja, joissa tiedotamme kaikista tapahtumista lähemmin. Muistathan, että Primus Summer Dressage -kisojen tunnelmaan pääset hyvin Instragamissa mutta parasta ne on kokea ihan paikan päällä.

26.08.2019Muistutus seuran arvoista
11.08.2019Hevosen biomekaniikka luento 29.9 klo 16
08.08.2019HIHS lippuja jälleen saatavilla edulliseen jäsenhintaan!
04.08.2019Primus Summer Dressagen kuvat löytyvät nyt Kuvapankista
04.07.2019Ennakkotietoa syksyn tapahtumista
19.01.2019Tutustu Ratsastusseura Primuksen mahtaviin jäsenetuihin
14.03.2018Hakemus kurssiavustusta varten on julkaistu
03.10.2017Puuttuuko sähköpostiosoitteesi seuran postituslistalta?